About

Deze weblog “Wie ben jij” heeft betrekking op jou, mij en alles om ons heen. Niets is op voorhand uitgesloten. De zoektocht naar “jou, mij en alles om ons heen” heeft de vorm van een moderne Odyssee waarbij wij vanuit steeds wisselende gezichtspunten de vraag zullen benaderen. Uiteindelijk zal deze Odyssee moeten uitmonden in een thuiskeer. Of dit gaat lukken? Wij weten dat nog niet. Maar de reis is zeker de moeite waard.

Jan van Origo schrijft een boek met de werktitel “Wie ben jij”; de Engelse versie is voorlopig “Who are you” getiteld. Deze weblog gaat over het ontstaan van dit boek.

Reacties op de berichten en op de pagina’s zijn welkom. Opbouwende kritiek, kanttekeningen en aanvullingen op de berichten en pagina’s zijn welkom. Voor plaatsing van uitgebreide reacties, kritiek en aanvullingen kan Jan van Origo vragen om een samenvatting en/of een bijdrage in de vorm van gastschrijverschap.

Bijdragen van gastschrijvers over “Wie ben jij” zijn welkom. Neem hiervoor contact op met Jan van Origo – jan(dot)van(dot)origo(at)gmail(dot)com

Jan van Origo heeft het eindoordeel over de plaatsing van reacties, kritiek en bijdragen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s